1. wandelschoenen dames
  2. Ca'Shott Dames Sandalen 10152

Ca'Shott Dames Sandalen 10152

5/5

Wanneer je vaak wandelt, is het verstandig om goede wandelschoenen te kopen. Zo zorg je namelijk voor stevigheid en stabiliteit voor je voeten en enkels, en het maakt de wandeling meer comfortabel. Ben jij op zoek naar goede wandelschoenen? Bekijk dan eens Ca'Shott Dames Sandalen 10152 op deze pagina en ontdek waarom veel mensen je al zijn voorgegaan met de aankoop van deze toppers.

Specificaties Ca'Shott Dames Sandalen 10152

Merk

Cashott

Kleur

Zwart

Schoenmaat

40

Materiaal buitenlaag

Leer

Geslacht

Vrouwen

Seizoenscollectie

Lente/Zomer

Sluiting

Klittenband

Omschrijving van Ca'Shott Dames Sandalen 10152

De Ca'Shott Dames Sandalen 10152 zijn de perfecte mix van stijl en comfort. Deze sportieve damessandalen van het bekende merk Ca'Shott zullen je voeten verwennen met hun uitstekende pasvorm en trendy uitstraling. Met hun modelnaam 61200446 en elegante zwarte kleur zullen deze sandalen zeker een statement maken in je schoenencollectie. Wat deze sandalen echt speciaal maakt, is hun wijdte G en het vaste voetbed, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met bredere voeten. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke dagen. De rubberen zool biedt een goede grip en zorgt ervoor dat je stevig op je voeten blijft staan, ongeacht de ondergrond. Het materiaal van de bovenkant is gemaakt van hoogwaardig glad leer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling geeft. Of je nu een dagje gaat shoppen, een wandeling maakt in het park of een avondje uit gaat, deze Ca'Shott Dames Sandalen 10152 zijn de ideale keuze. Voeg een vleugje klasse en comfort toe aan je zomerse outfits met deze prachtige damessandalen.

Veelgestelde vragen over Ca'Shott Dames Sandalen 10152

De kleur van Ca'Shott Dames Sandalen 10152 is Zwart. Bekijk op de externe webshop of ze in meerdere kleuren te verkrijgen zijn.

Ca'Shott Dames Sandalen 10152 is beschikbaar in 40. Bekijk de externe webshop om te kijken of ze in meerdere maten te verkrijgen zijn.

Het materiaal van de buitenlaag van Ca'Shott Dames Sandalen 10152 bestaat uit Leer. Dit is uitermate geschikt voor het wandelen in natuurlijke gebieden.

Ca'Shott Dames Sandalen 10152 is een model dat geschikt is voor Vrouwen. De seizoenscollectie is Lente/Zomer.

Ca'Shott Dames Sandalen 10152 heeft een sluiting van Klittenband voor eenvoudig maar tevens stevig gebruik.

Bekijk ook andere wandelschoenen