1. wandelschoenen dames
  2. Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40

Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40

5/5

Wanneer je vaak wandelt, is het verstandig om goede wandelschoenen te kopen. Zo zorg je namelijk voor stevigheid en stabiliteit voor je voeten en enkels, en het maakt de wandeling meer comfortabel. Ben jij op zoek naar goede wandelschoenen? Bekijk dan eens Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40 op deze pagina en ontdek waarom veel mensen je al zijn voorgegaan met de aankoop van deze toppers.

Specificaties Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40

Merk

Teva

Kleur

Zwart

Schoenmaat

40

Materiaal buitenlaag

Textiel

Geslacht

Vrouwen

Seizoenscollectie

Never out of stock

Sluiting

Klittenband

Omschrijving van Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40

De kleur van Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40 is Zwart. Bekijk op de externe webshop of ze in meerdere kleuren te verkrijgen zijn.

Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40 is beschikbaar in 40. Bekijk de externe webshop om te kijken of ze in meerdere maten te verkrijgen zijn.

Het materiaal van de buitenlaag van Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40 bestaat uit Textiel. Dit is uitermate geschikt voor het wandelen in natuurlijke gebieden.

Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40 is een model dat geschikt is voor Vrouwen. De seizoenscollectie is Never out of stock.

Teva Original Dorado Dames Wandelsandalen - Maat 40 heeft een sluiting van Klittenband voor eenvoudig maar tevens stevig gebruik.

Bekijk ook andere wandelschoenen