1. wandelschoenen dames
  2. TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39

TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39

5/5

Wanneer je vaak wandelt, is het verstandig om goede wandelschoenen te kopen. Zo zorg je namelijk voor stevigheid en stabiliteit voor je voeten en enkels, en het maakt de wandeling meer comfortabel. Ben jij op zoek naar goede wandelschoenen? Bekijk dan eens TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39 op deze pagina en ontdek waarom veel mensen je al zijn voorgegaan met de aankoop van deze toppers.

Specificaties TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39

Merk

Teva

Kleur

Bruin

Schoenmaat

39

Materiaal buitenlaag

Textiel

Geslacht

Vrouwen

Seizoenscollectie

Lente/Zomer

Sluiting

Omschrijving van TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39

De kleur van TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39 is Bruin. Bekijk op de externe webshop of ze in meerdere kleuren te verkrijgen zijn.

TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39 is beschikbaar in 39. Bekijk de externe webshop om te kijken of ze in meerdere maten te verkrijgen zijn.

Het materiaal van de buitenlaag van TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39 bestaat uit Textiel. Dit is uitermate geschikt voor het wandelen in natuurlijke gebieden.

TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39 is een model dat geschikt is voor Vrouwen. De seizoenscollectie is Lente/Zomer.

TEVA W Hurricane XLT2 Ampsole GEMINA NEUTRAL Sandalen Maat 39 heeft een sluiting van voor eenvoudig maar tevens stevig gebruik.

Bekijk ook andere wandelschoenen