1. wandelschoenen dames
  2. Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37

Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37

5/5

Wanneer je vaak wandelt, is het verstandig om goede wandelschoenen te kopen. Zo zorg je namelijk voor stevigheid en stabiliteit voor je voeten en enkels, en het maakt de wandeling meer comfortabel. Ben jij op zoek naar goede wandelschoenen? Bekijk dan eens Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37 op deze pagina en ontdek waarom veel mensen je al zijn voorgegaan met de aankoop van deze toppers.

Specificaties Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37

Merk

Teva

Kleur

Roze

Schoenmaat

37

Materiaal buitenlaag

Textiel

Geslacht

Vrouwen

Seizoenscollectie

Lente/Zomer

Sluiting

Klittenband

Omschrijving van Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37

De kleur van Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37 is Roze. Bekijk op de externe webshop of ze in meerdere kleuren te verkrijgen zijn.

Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37 is beschikbaar in 37. Bekijk de externe webshop om te kijken of ze in meerdere maten te verkrijgen zijn.

Het materiaal van de buitenlaag van Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37 bestaat uit Textiel. Dit is uitermate geschikt voor het wandelen in natuurlijke gebieden.

Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37 is een model dat geschikt is voor Vrouwen. De seizoenscollectie is Lente/Zomer.

Teva Elzalda Dames Wandelsandalen Roze Maat 37 heeft een sluiting van Klittenband voor eenvoudig maar tevens stevig gebruik.

Bekijk ook andere wandelschoenen